RSS

Παιδικός Μεταβατισμός: «εξαπάτηση, διγλωσσία, ρεβανσιστικός παλιμπαιδισμός»

05 Ιον.

Μπροστά στο ενδεχόμενο εκλογικής νίκης τού ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές τής 17 Ιουνίου εξαπολύθηκε μια εκστρατεία παραπληροφόρησης και εκφοβισμού τόσο στο εσωτερικό τής χώρας όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία ως σκοπό έχει να θέσει εν αμφιβόλω τον ρόλο τού ΣΥΡΙΖΑ ως έγκυρου πολιτικού συνομιλητή. Προς τούτο χρησιμοποιήθηκε κάθε μέσο, ξεκινώντας από τον χαρακτηρισμό του ως «ακραίο-εξτρεμιστικό» κόμμα και τον παράλογο όσο και αισχρό παραλληλισμό του με τους νεοναζί τής Χρυσής Αυγής. Και τι δεν του καταμαρτύρησαν: εξαπάτηση, διγλωσσία, ρεβανσιστικό παλιμπαιδισμό.

«The Purloined Letter» από τα «Ακασικά Αρχεία» τού ΣΥΡΙΖΑ


Ούτως ή άλλως, καλό είναι να θυμόμαστε, μεταξύ άλλων, ότι το σημείο μετά το οποίο τα ποσοστά τού ΣΥΡΙΖΑ πήραν την ανιούσα, ήταν η δήλωση τού Τσίπρα ότι θα δεχτεί τις τυχόν ψήφους τού Καμένου σε περίπτωση που πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Πράγμα που δείχνει ότι αυτό που του έδωσε ώθηση ήταν το άνοιγμα και όχι το κλείσιμο, η ανάμιξη και όχι η καθαρότητα.

Άκη Γαβριηλίδης

  • Υποχρεωτική Καταγραφή στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα ανά την Επικράτεια και εντός εξαμήνου όλων των αλλοδαπών που ζουν και εργάζονται στη χώρα, επί ποινή κήρυξής τους ως παρανόμων και προς απέλαση, εφόσον δεν παρουσιαστούν.
  • Ενεργοποίηση Προγράμματος ολικής απέλασης λαθρομεταναστών που σε βάθος τετραετίας θα υλοποιηθεί με απελάσεις και επαναπροωθήσεις. Όλα τα έξοδα απέλασης και επαναπατρισμού των λαθρομεταναστών που θα αποφασίζεται να επαναπροωθηθούν, θα χρεώνονται άμεσα στις χώρες προέλευσης, με χρέωση στην κεντρική τους τράπεζα, ενώ συγχρόνως θα ενημερώνεται επίσημα η αντίστοιχη πρεσβεία ή το προξενείο τους στην Ελλάδα.

Πρόγραμμα Αν.Ελλήνων


«Αλλά ούτε το σημαντικό ποσοστό τού ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο πολλαπλασιασμός των πογκρόμ κατά των μεταναστών στις οδούς τής Αθήνας δεν ανήκουν στην «ελληνική μυθολογία». Δυστυχώς πρόκειται περί θλιβερής πραγματικότητας

Καρολίν Φουρέστ 1, 2 (tvxs)

«Ο λόγος τού Ολάντ ήταν εκείνος υπέρ μιας δημοκρατικής και κοσμικής Αριστεράς, που δεν είναι αφελής στα θέματα τού ισλαμισμού… . Γιατί, αν η Αριστερά είχε υιοθετήσει μια στάση αφέλειας, υπερβολικής ανοχής στα θέματα αυτά, τότε, κατά τη γνώμη μου, το Εθνικό Μέτωπο θα είχε ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα».

Καρολίν Φουρέστ (Αυγή)


Επεξηγηματικό Σχόλιο: «Η Α., δύο χρονών και 9 μηνών, κάθεται και παίζει, δίπλα στην παραμάνα της, με τη μικρή της φίλη την Η. Μετά από λίγο η Α δείχνει στενοχωρημένη και ανήσυχη. Ξαφνικά χτυπάει την Η. και την σπρώχνει. «Μα τι κάνεις;» ρωτάει η παραμάνα. «Η Η. είναι κακό κορίτσι. Με χτύπησε» [απαντάει η Α.]»

Jean Bergès & Gabriel Balbo, «What does transitivism consist of?»

Advertisements
 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s